11 en 13 augustus 2020

Zing de zomer door met de SING IT! Vocal Boost

Logo Vocal Boost 3.png

Zing je graag maar is er een drempel geweest om zangles te volgen? Of wil je ontdekken wat jij nog meer met je stem kan? SING IT! Vocal Boost is DE kans om te onderzoeken wat jij met je stem kan! Tijdens onze SINGIT! Vocal Boost ontdek je je stemkwaliteit en verbeter je je zangtalent.

Tijdens deze workshop gaan we fysiek werken aan je stem en je veel nieuwe inzichten geven! Leer je zangspieren (beter) kennen, vind de controle over je ademhaling, ontdek de verschillende registers en hoe je de stand van je mond, lippen en tong gebruikt om die mooie noten te kunnen zingen! Maak je op om in beweging te komen! We gaan werken aan specifieke workouts voor je stem en alle spanning leren los laten! Ja, want zingen is een workout en spanning werkt je tegen! Let’s get loose!!

Aan de hand van swingende oefeningen, groepsopdrachten en veel gezelligheid, krijg je meer zelfvertrouwen en zing je de hele zomer door!

Deze drie uur durende workshop is voor beginners die kennis willen maken met zangles, voor koorleden die hun stem een boost willen geven en voor zangers en zangeressen die eens een ander zangtechniek willen uitproberen. Kom alleen of samen met je vriendinnen. Elke groep bestaat uit maximaal 5 cursisten, dus wacht niet te lang met opgeven. Past één van onderstaande data niet, neem dan contact op voor andere mogelijkheden.

 

SING IT! Vocal Boost wordt nog gegeven op
dinsdag 11 augustus a.s. van 19u30 tot 22u30
donderdag 13 augustus a.s. van 19u30 tot 22u30 (VOL)

Wil je de cursus met minimaal 3 andere vriendinnen doen dan kunnen we samen een datum 
bepalen, stuur dan even een berichtje naar Anouck via 06-21287932

De kosten voor deze unieke bootcamp zijn € 69,50,= incl. btw. Deze prijs is inclusief koffie/thee. 
Let op: er is ruimte voor maximaal 5 deelnemers! Vol is vol!
Meld je dus zo snel mogelijk aan. Wij zien je graag in de SING IT! Zangles Studio!

Uiteraard volgen wij de RIVM richtlijnen rondom het coronavirus.