top of page
Sing-it-1-4 zww.jpg
Vocal boost 2023.png

donderdag 29 september 2024

Ontdek je stem met de SING IT! Vocal Boost

Zing je graag en wil je ontdekken wat jij nog meer met je stem kan? De SING IT! Vocal Boost is DE kans om dat te onderzoeken en je stem weer klaar maken voor een nieuw zangseizoen. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet, deze twee uur durende workshop is zowel voor beginners die kennis willen maken met zangles, als voor koorleden die hun stem een boost willen geven en ook voor zangers en zangeressen die eens een andere zangtechniek willen uitproberen.
 

Tijdens deze workshop gaan we fysiek werken aan je stem, ontdek je je stemkwaliteit en verbeter je je zangtalent! Leer je zangspieren (beter) kennen, vind de controle over je ademhaling, ontdek de verschillende registers en hoe je de stand van je mond, lippen en tong gebruikt om die mooie noten te kunnen zingen! Nieuw dit jaar is dat je zangvraag die je hebt kunt indienen zodat je persoonlijke tips kunt krijgen.

 

SING IT! Vocal Boost wordt gegeven op donderdag 29 september van 19u30 tot 21u30. De kosten bedragen € 47,50,- per persoon. Er kunnen 12 deelnemers meezingen! Meld je dus snel aan. Wij trappen het muzikale seizoen graag met je af!

bottom of page