Zingen voor de groep!

 21 augustus 2021

Zing de zomer door met de SING IT! Vocal Boost

Logo Vocal Boost 3.png

Zing je graag maar is er een drempel geweest om zangles te volgen? Of wil je ontdekken wat jij nog meer met je stem kan? SING IT! Vocal Boost is DE kans om te onderzoeken wat jij met je stem kan! Tijdens onze SINGIT! Vocal Boost ontdek je je stemkwaliteit en verbeter je je zangtalent.

Tijdens deze workshop gaan we fysiek werken aan je stem en je veel nieuwe inzichten geven! Leer je zangspieren (beter) kennen, vind de controle over je ademhaling, ontdek de verschillende registers en hoe je de stand van je mond, lippen en tong gebruikt om die mooie noten te kunnen zingen! Maak je op om in beweging te komen! We gaan werken aan specifieke workouts voor je stem en alle spanning leren los laten! Ja, want zingen is een workout en spanning werkt je tegen! Let’s get loose!!

Aan de hand van swingende oefeningen, groepsopdrachten en veel gezelligheid, krijg je meer zelfvertrouwen en zing je de hele zomer door!

Deze anderhalf uur durende workshop is voor beginners die kennis willen maken met zangles, voor koorleden die hun stem een boost willen geven en voor zangers en zangeressen die eens een ander zangtechniek willen uitproberen.
 

SING IT! Vocal Boost wordt weer gegeven op
zaterdag 21 augustus 2021
 van 10u30 tot 12u en van 13u tot 14u30.

Deze vocal boost wordt gratis aangeboden met subsidie van de provincie Fryslân en Kunstkade. 
Let op: er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers! En is in eerste instantie voor cursisten die 
kennis willen maken met de SING IT! zangworkshop.

Meld je dus zo snel mogelijk aan. Wij zien je graag in de SING IT! Zangles Studio!

Uiteraard volgen wij de RIVM richtlijnen rondom het coronavirus.

Sing-it-1-4 zww.jpg