top of page
Sing-it-1-4 zww.jpg
Vocal boost 2023.png

30 en 31 augustus 2023

Ontdek je stem met de SING IT! Vocal Boost

Zing je graag en wil je ontdekken wat jij nog meer met je stem kan? De SING IT! Vocal Boost is DE kans om dat te onderzoeken en je stem klaar maken voor een nieuw zangseizoen. Het maakt niet uit of je ervaring hebt of niet, deze anderhalf uur durende workshop is voor beginners die kennis willen maken met zangles, voor koorleden die hun stem een boost willen geven en voor zangers en zangeressen die eens een ander zangtechniek willen uitproberen.
 

Tijdens deze workshop gaan we fysiek werken aan je stem, ontdek je je stemkwaliteit en verbeter je je zangtalent! Leer je zangspieren (beter) kennen, vind de controle over je ademhaling, ontdek de verschillende registers en hoe je de stand van je mond, lippen en tong gebruikt om die mooie noten te kunnen zingen! Maak je op om in beweging te komen! We gaan werken aan specifieke workouts voor je stem en alle spanning leren los laten! Ja, want zingen is een workout en spanning werkt je tegen! Let’s get loose!!

SING IT! Vocal Boost wordt weer gegeven op woensdag 30 en donderdag 31 augustus van 19u30 tot 21u. De kosten bedragen € 35,- per persoon.

Let op: er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers! 
Meld je dus zo snel mogelijk aan. Wij zien je graag in Studio Audioshape!

bottom of page