TEAM SING IT!

Logo nieuw wit tranparant.png

Team SING IT! bestaat uit vijf enthousiaste mensen die op geheel eigen wijze een passie voor muziek hebben en die hun krachten bundelen om van SING IT!, zangles met lef, het meest complete programma en de leukste lessen aan te bieden.

Marysa Dijkstra geeft alle zangtechnieklessen en is bij elke les aanwezig. 

‘Door de drempel laag te houden en jezelf te zijn in een gezellige groep, help ik je om je eigen stem te ontdekken. In zang is niets zwart/wit, ik neem je graag mee op reis naar het grijze gebied daartussen. Aan de hand van tips en trucs uit verschillende zangtechnieken kun jij aan de slag met je eigen ontwikkeling van je stem. Ik daag je uit om fouten te maken, want van fouten maken word je sterker en leer je je lijf tijdens het zingen goed kennen. Mijn overtuiging is dat muziekonderwijs naast zangkwaliteiten je algehele ontwikkeling als mens vergroot.’

Ramon Zandberg doet de begeleiding bij de vocal group SING IT! Together en maakt samen met Marysa Dijkstra de arrangementen.

Daarnaast is hij de bandleider van de SING IT! LIVE band. Met zijn unieke gitaargeluid en rustige persoonlijkheid helpt hij de vocal group elke keer weer te groeien.

Susanne Zuurbier geeft alle podiumpresentatielessen. Ze is mede ontwikkelaar van het concept SING IT!
‘Door je eerlijke feedback en handige tools te geven help ik je op weg met je zangstem, je lijf en op het podium. Als jij vertrouwen hebt in jezelf en weet wat je kwaliteiten zijn, dan leer je te ontspannen als je zingt, hier kan ik je bij helpen. Ik wil dat je al je mogelijkheden benut en werk met je op jouw niveau. Ik hoor vaak dat mensen heel graag willen zingen maar het niet durven, zonde en niet nodig. Ik help je graag op weg!’

Tjaard klein.png

Tjaard Walstra is de eigenaar van SING IT! en Studio Audioshape waar de lessen gegeven worden.  Hij geeft de lessen over microfoon en podium techniek, regelt het licht- en geluid bij de live optredens en mixt en mastert de cd opnames.

Anouck Veenstra is de regelaar bij SING IT! Gastvrouw en communicatiemedewerker. Ze regelt de optredens en zingt mee met de vocal group. Heb je een vraag, laat het weten.