TOGETHER - vocal group

SING IT! Together is een gezellige groep zangers- en zangeressen die de mooiste poparrangementen zingen. De aanpak is uniek. Geen dirigent, geen vaste zangstemmen maar wel bij elk nummer keuze uit verschillende hoogtes, meedenken over de arrangementen en ruimte voor solo's en duetten.


Elke maandagavond is er anderhalf uur gezelligheid en samenzang. Tijdens de lessen wordt er zangtechniek en ritme gedoceerd om de ontwikkeling van de groep te vergroten. Alle zanglijnen worden  apart ingezongen en ingespeeld zodat je per lied kunt bekijken welke partij je wilt zingen. Bovendien heb je altijd buiten de les de mogelijkheid om te oefenen. 

SING IT! Together wordt begeleid door zangdocente Marysa Dijkstra met ondersteuning van gitarist Ramon Zandberg. Daarnaast geven verschillende gastdocenten podiumpresentatie les en microfoon- en podiumtechniekles. ​Op het programma staan jaarlijks minimaal twee live optredens waarvan één met de SING IT! live band en een cd opname in studio Audioshape.


Wil je kennismaken met deze gezellige groep? Stuur een appje naar 06-21287932 en ontvang vrijblijvend een uitnodiging voor een open les. Het inschrijfformulier en de voorwaarden vind je hier.​

Praktische informatie

Vanaf 16 jaar, geen ervaring vereist.
Maandag van 20.45 uur tot 22.15 uur.

Start wekelijks vanaf 25 augustus 2020 (m.u.v. schoolvakanties en feestdagen).
De kosten bedragen € 12,75 (>21 jaar is dat inclusief 21% btw.) per les.
Maximaal 20 deelnemers.

Inclusief koffie, thee, live optredens en studio opname.

Afbeelding2.png