top of page

SING IT!

Zangles met lef!

Bij SING IT! Zangles werk je in 5 stappen toe naar een spetterend live optreden met de enige echte SING IT! Live band op een Leeuwarder podium.

Stap 1: meld je aan voor een proefles en schrijf je in.

Stap 2: hup aan de slag. Je leert je zangstem verbeteren en op het podium te performen. Je krijgt van verschillende docenten les en je werkt in een kleine groep waarbij je samen stappen zet ter voorbereiding op...

Stap 3: het eerste live optreden op een podium in de stad. Je bent nu op de helft van de workshop en je werkt keihard om te komen bij:

Stap 4: je solo performance onder begeleiding van de SING IT! Live band (poeh!)

Stap 5: tot slot. Je eigen opname in Studio Audioshape, hoe vet is dat!

En dan heb je jezelf overwonnen en smaakt het naar meer, wedden?!

Tijd voor stap 1! Is inderdaad al super spannend en nerve-racking maar al meer dan 150 cursisten gingen je voor én hebben het overleefd. Zangles met lef!

Weet je nog? Stap 1

Praktische informatie:
Vanaf 17 jaar ben je welkom. Je hebt geen ervaring nodig.

De lessen worden gegeven op maandag van 18u45 tot 20u15 of dinsdag van 19u15 tot 20u45 ( en ja, soms lopen we wel eens wat uit). 

De totale kosten voor de workshop zijn € 1.295 Dit kun je in 10 gelijke termijnen van € 129,50  betalen (incl. 21% btw). 


Bij de prijs zitten 42 lessen vol zangtechniek, podiumpresentatie en stagetechniek, twee optredens, een studio opname en extra repetitiemogelijkheid op afspraak in. Inclusief koffie, thee en misschien wel een karaoke-avond (whoop whoop).  Maximaal 10 cursisten per workshop 

Wil je weten van wie je les krijgt? Team SING IT! vind je hier

bottom of page