top of page
zingen is lol zw.jpg
VOCAL BOOTCAMP Logo.png

20, 21, en 22 augustus 2019

 

Hoe vaak heb jij al geroepen: “Ik kan niet zingen!” Maar je vindt het wel leuk om te doen. Zingen is best spannend, maar wanneer je eenmaal weet hoe jij je stem kan gebruiken aan de hand van simpele tips en trucs, ga je zingend de dagen door! Wil jij de basistechnieken van het zingen onder de knie krijgen of bijspijkeren? Heb je altijd al willen ontdekken wat jij met je stem kan? Meld je dan aan voor de Vocal Bootcamp van SING IT!

Op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 augustus drillen we de basis van het zingen erin. Je werkt drie avonden van 19.00 tot 22.00 uur aan technieken van het zingen en je gaat in korte tijd op ontdekkingsreis om erachter te komen welke kwaliteiten je eigen unieke stem heeft. Er is bijvoorbeeld aandacht voor je speech, falset- en roepstem (heb jij jezelf wel eens horen belten?) en je leert welke effecten je kan toepassen met je stem! Daarnaast gaan we aan de slag met meerstemmig zingen en het ontwikkelen van muzikaliteit en leren luisteren naar muziek.

De kosten voor deze unieke bootcamp zijn € 120,= (excl. 21% BTW >21 jaar). Deze prijs is inclusief koffie/thee en versnaperingen. En neem je een vriend(in) mee, dan betalen jullie slechts € 105,= per persoon. Dit is nog geen € 12,- per uur.

Let op: er is ruimte voor maximaal 14 deelnemers! Vol is vol!
Meld je dus zo snel mogelijk aan, wij zien je graag in de SING IT! Zangles Studio!

fb.jpg
bottom of page