top of page
IMG_20210621_120119.jpg
WhatsApp Image 2022-09-01 at 11.16.27.jpeg

Vocal Boost XL

Wil je weten of je goed kunt zingen of wil je je stem beter leren inzetten? In vijf maanden leer je welke unieke kwaliteiten jouw stem heeft en hoe je je zangtalent kunt verbeteren.
In een kleine groep ga je aan de slag met de basistechnieken van het zingen en ga je fysiek werken aan je stem. De stem is een instrument dat je kunt leren bespelen. Tijdens de lessen leer je hoe je stem werkt en hoe je je lijf inzet om je stem optimaal te gebruiken. Daarnaast leer je alles over tekstbeleving en werken we aan je zelfvertrouwen in het zingen. 
Zingen is een workout; we gaan werken aan specifieke workouts voor je stem. Je leert hierdoor hoe je lijf en stem een geheel zijn. Om beter te leren zingen, moet je meters maken, dus we gaan veel met elkaar en voor elkaar zingen. We gaan aan de slag met een meerstemmig nummer welke je tijdens SING IT! Live samen gaan laten horen. 

Deze workshop is geschikt voor iedere beginner en meer ervaren zanger. Voor beginners die kennis willen maken met zangles, voor koorleden die hun stem een boost willen geven en voor wie eens een andere benadering van zang wil ervaren.
Deze workshop duurt 20 weken (31 oktober – 2 april) en wordt op dinsdagavond van 21.00 tot 22.00 uur gegeven in een groep van minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers. De kosten van de Vocal Boost XL bedragen € 25,- per les inclusief 21% btw. Je betaalt de workshop in één keer of in 5 termijnen van € 100,- 

 

Aanmelden kan hier!

bottom of page