top of page
Ben jij een zanger of zangeres en wil je graag (een keer) in het Frysk zingen?
Meld je dan nu aan en doe gratis mee met SJONG IT! Live.

SJONG IT! Live bestaat uit 4 onderdelen. Je gaat eerst aan de slag met het omzetten van een bekende hit in het Frysk. Deze tekst ga je onder begeleiding van de bekendste Fryske singer-songwriter Piter Wilkens bijschaven en finetunen, waarna je zanglessen krijgt van zangdocente Marysa Dijkstra. Vervolgens neem je dit nummer in Studio Audioshape op onder begeleiding van producer Tjaard Walstra en tot slot staat een optreden gepland op zondag 11 december 2022 in Neushoorn.

 

Je kunt je hieronder aanmelden voor dit gratis project. Er zijn dus geen kosten aan verbonden maar we vragen wel je tijd en inzet. Je kunt je aanmelden als solist, als duo met een groep of als koorzanger. Uit de inzendingen kiezen wij maximaal 30 deelnemers die mee kunnen doen in 3 groepen waarvan 1 koor.
We starten direct na de zomer; je krijgt in totaal 4 lessen die je voorbereiden op de studio opname en het optreden. Deze lessen worden gepland in de maanden september en oktober. In november duik je de studio in om het nummer op te nemen en op 11 december breng je je nummer ten gehore op het podium in Neushoorn.  Op dit moment zijn de exacte data van de lessen nog niet bekend.
Aanmelden kan tot 19 juni a.s.!

​Voor vragen kun je een mail sturen naar info@singitzangles.nl of een appje naar Anouck Veenstra via 06-21287932

Dit project wordt mogelijk gemaakt door Provincie Fryslân.

WhatsApp Image 2022-05-10 at 6.10.45 PM.jpeg

Aanmelden voor SJONG IT!

Bedankt voor je aanmelding, je hoort van ons!

SJONG IT!.png
bottom of page