top of page

SING IT! GEVORDERDEN

SING IT! voor gevorderden is voor zangers en zangeressen met aantoonbare ervaring. De basistechnieken zijn aangeleerd en dit is het moment om een stap verder te gaan. Je werkt aan je eigen leerdoelen in een kleine groep (ong. 8 cursisten) waarbij je leert van je medecursisten maar er ook ruimte voor individuele aandacht is. In deze lessen wordt zangtechniek naar een hoger level gebracht en worden nieuwe technieken aangeleerd. Daarnaast is er veel aandacht voor  podiumpresentatie en  meer-stemmigheid welke terugkomen bij de live optredens, waarvan er één met de SING IT! Live band. Je duikt de studio in om een nummer op te nemen.

De lessen worden gegeven door Marysa Dijkstra, zangdocente die bij verschillende muziekscholen in Fryslân werkt, waar ze artistiek didactisch medewerker is binnen projecten zoals het Frysk Leerorkest. Darnaast geeft ze zanglessen binnen het voortgezet onderwijs. Marysa heeft de kundigheid om het zelfvertrouwen van de leerling op te bouwen en het beste uit de leerling te halen. Haar ontwapende persoonlijkheid maakt de drempel klein en het plezier groot.

 

SING IT! Gevorderden is voor iedereen vanaf 15 jaar. De lessen worden gegeven op de woensdagavond (m.u.v. van schoolvakanties) van 20.30 uur tot 21.45 uur. Het seizoen 2016 - 2017 start  op  14 september 2016 en loopt tot en met 12 juli 2017 (38 lessen).
De leskosten bedragen € 19,50 per lesavond van 75 minuten exclusief 21% btw boven de 21 jaar.

Een proefles is gratis en vrijblijvend, kom gerust langs om te kennis te maken. Aanmelden kan met het insturen van het inschrijformulier. De voorwaarden vind je hieronder. De lessen starten bij een minimum aantal deelnemers van 7.

bottom of page